Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе можеш да сключиш брак без компромис, защото

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе можеш да сключиш брак без компромис, защото
Коментари Харесай

Иво Инджев: Слави и Борисов са двама Тръмповци с голямо его, Борисов е и популист

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Не можеш да сключиш брак без компромис, тъй като ти преставаш да бъдеш ерген, преставаш да ревнуваш. Това се отнася и за Слави. Той влиза в политиката, той към този момент не може да бъде ерген в политиката, тъй че, ще не ще, ще би трябвало да направи този компромис. Президентът също не е женен, само че това е на чисто битово равнище, не това желаех да кажа, въпреки че има съвпадане.

Това сподели Иво Инджев в " Пресечна точка " по Нова Тв.

Борисов се срина безусловно, всички мислеха, че ще бъде единствено той министър председател и по този начин нататък. Искам да вметна имитация, че и Борисов има екзистенциален проблем, с това отношение той се пробва да нагоди света към себе си. Той не признава разпоредбите на света на политиката. Той счита, че е обикновено да не върви в Народното събрание, тъй като той го желае, без значение какво написа в Конституцията и по този начин нататък. Сега същото прави по метода, по който комуникира, че е обикновено да не минаваш през публицисти към този момент една година и е обикновено да си пишеш във Facebook. Аз нееднократно съм се шегувал, че Тръмп имитира Бойко Борисов за някои неща, а след това обаче се оказа противоположното, защото той споделяше през Facebook. Само че ние имаме тука двама Тръмповци. Така да се каже дружно с огромно его, които са се противопоставили. Предполага се, че Слави е по-опитен в шоуто, само че не съм доста сигурен че при тази инерция, която е направил Борисов, Слави е заслужен съперник на този толкоз опитна фигура, ще го нарека с точната дума популист, какъвто е Борисов, добави Иво Инджев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР